Ajándékutalványok vásárlása és felhasználása

 1. vásárlási utalvány egy, a JADABO által elektronikus úton kiállított utalvány, amely kizárólag a www.jadabo.com weboldalon használható fel (a továbbiakban: Utalvány). Az Utalvány kiállítása és átadása vásárlóink részére elektronikus formában is lehetséges.
 2. Az Utalvány felhasználásával a vásárló az adott Utalványon szereplő forintértéket vásárolhatja le weboldalunkon az Utalványhoz tartozó kód segítségével.
 3. Az Utalványon szereplő érték több vásárláshoz is fel használható az utalvány értékéig.
 4. A még fel nem használt Utalvány nem váltható készpénzre/értéke nem igényelhető vissza utalás formájában.
 5. Az Utalvány felhasználásához az Utalványhoz kapcsolódó kódot a webshop „szákjában” , a kiválasztott termék mellett jobb oldalon található “Rendelés összegzése” alatti “Van egy vásárlási utalványod?” mezőben kell megadnod. Ha a vásárlási utalvány érvényes és helyesen lett megadva, akkor a rendelés újra számolt végösszege fog megjelenni.
 6. Amennyiben a vásárló által a kód felhasználásával leadott rendelés véglegesítésre és ezáltal az Utalvány felhasználásra került, ugyanakkor az ekként véglegesített megrendelés később:
 • bármely okból törlésre vagy
 • a megrendelt és kiszállított termék később bármely okból visszaküldésre került a vásárló által, úgy a már felhasznált Utalvány érvényessége megszűnik, mivel az ténylegesen felhasználásra került, ezért az ezen vásárláshoz használt kuponkód nem lesz többé felhasználható, beváltható.
 1. Termékvisszaküldés esetén:
 • ha olyan termék kerül visszaküldésre, mely korábban Utalvánnyal került teljes egészében kifizetésre és kizárólag ez az egy termék szerepelt a megrendelésben, úgy egy új Utalványt generál a rendszer a visszaküldés lezárása után. Az új Utalvány kódja a regisztrált e-mail fiókba kerül megküldésre, de megjelenik Az ajándékutalvány lekérdezés menüben is. Az új Utalvány ugyanazokkal a feltételekkel kerül kiállításra, mint a korábbi.
 • ha olyan termék kerül visszaküldésre, mely korábban részben Utalvánnyal került kifizetésre, úgy a termékvisszaküldés lezárása után az Utalvány értékén felül megfizetett összeg visszautalásra kerül, az Utalvány helyett pedig a rendszer egy új Utalványt és ezáltal új kuponkódot generál. Az új kuponkód a regisztrált e-mail fiókba kerül megküldésre, de megjelenik Az ajándékutalvány lekérdezés menüben is. Az új Utalvány ugyanazokkal a feltételekkel kerül kiállításra, mint a korábbi.
 • ha a teljes értéke tekintetében Utalvánnyal kiegyenlített rendelés több terméket is tartalmazott, de ezek közül nem minden termék kerül visszaküldésre, úgy a visszaküldés lezárása után a visszaküldött termék vásárláskori értékével megegyező Utalványt generál a rendszer. Az új Utalvány szerinti kuponkód a regisztrált e-mail fiókba kerül megküldésre, de Az ajándékutalvány lekérdezés menüben is. Az új Utalvány ugyanazokkal a felhasználási feltételekkel kerül kiállításra, mint a korábbi.
 • Ha a részben Utalvánnyal, részben készpénzzel/utalás útján kifizetett rendelésben több termék is szerepelt, melyek közül csak bizonyos termék/-ek (nem az összes) kerül/-nek visszaküldésre, úgy a visszaküldött termék értéke alapul vételével részarányosan a készpénzzel vagy utalással megfizetett összeg kerül visszautalásra és egy új részarányos utalvány is kiállításra kerül. Az új kód a regisztrált e-mail fiókba kerül megküldésre, de megjelenik a Az ajándékutalvány lekérdezés menüben is. Az új Utalvány ugyanazokkal a felhasználási feltételekkel kerül kiállításra, mint a korábbi.
 1. Amennyiben a fenti esetek valamelyike mentén mégsem kerülne kiállításra és megküldésre az új Utalvány, kérjük, szíveskedjen ügyfélszolgálatunkat keresni.

 

 1. Amennyiben az Utalvány érvényességi idejének lejárta előtt kerül visszaküldésre az Utalványhoz kapott kuponkód felhasználásával megvásárolt termék, úgy a fennmaradó érvényességi időre a rendszer új kuponkódot képez és az e-mail útján megküldésre kerül a vásárlónak.

 

 1. A jadabo.com weboldalon megvásárolható Utalvány csak a JADABO által forgalmazott termékre használható fel.
 2. A rendelkezésre álló Utalványok és érvényességük a (…) fül alatt találhatók.