Gyakran ismételt kérdések

HOGYAN HOZZAK LÉTRE VÁSÁRLÓI FIÓKOT? 

A Jadabo.com oldal jobb sarkában látható kis ember ikonra kattintva tudsz regisztrálni/belépni.

Ha még nem vagy regisztrálva, válaszd, a regisztráció menüpontot. Töltsd ki a képernyőn megjelenő mezőket. Olvasd el figyelmesen a felhasználási feltételeket, majd pipáld ki az „Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztató” jelölőnégyzetet.

Nem sokkal az űrlap elküldését („regisztráció” gomb megnyomása) követően kapni fogsz egy e-mail üzenetet rendszerünktől, mely visszaigazolja a fiók sikeres létrehozását.

A regisztrációt követően azonnal használatba tudod venni új fiókodat, a megadott e-mail cím és jelszó megadásával.

 
SZÜKSÉGEM VAN E VÁSÁRLÓI FIÓK LÉTREHOZÁSÁRA A RENDELÉSHEZ?

Áruházunkban lehetőséged van regisztráció nélkül is a vásárlásra is, azonban azon túl, hogy a későbbi vásárlások menetét egyszerűsíti a regisztráció, regisztrált felhasználóink időről időre extra kedvezményekben részesülnek, ezért érdemes regisztrálni, 

 
HOGYAN TÖRÖLHETEM A VÁSÁRLÓI FIÓKOMAT?

A vásárlói fiók törlését email üzletben kezdeményezheted, arról az email címről, ami a regisztrációban szerepel.

HOGYAN VÁLASSZAM KI A MEGVÁSÁROLNI KÍVÁNT TERMÉKET? 

Lehetőséged van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A kiválasztott termékre kattintva elolvashatod annak bővebb ismertetőjét. Ha úgy döntesz, megveszed a választott terméket, a megvásárolni kívánt terméket a „Szákolom” gomb megnyomásával egy virtuális szákba helyezi. A szák „Megtekintés” gombjára kattintva megtalálod a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizheted a rendelésed helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatsz, javíthatsz is. A szák automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.
 

HOGYAN TUDOM MEGVÁSÁROLNI A VÁLASZTOTT TERMÉKEIMET?

Ha úgy érzed, mindent betettél a szákba, leellenőrizted a végösszeget és meg szeretnéd vásárolni őket, akkor egyszerűen kattints a "megrendelés" gombra. Áruházunkban lehetőséged van regisztráció nélkül is a vásárlásra, ezért három lehetőség közül választhatsz:

  • már regisztrált vásárlóként szeretnél-e belépni
  • új vásárlóként szeretnél regisztrálni
  • esetleg regisztráció szeretnél vásárolni (vendég)

Ha korábban már vásároltál áruházunkban, add meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címedet és jelszavad. Ha új vásárlóként szeretnél regisztrálni, akkor add meg a vásárláshoz szükséges adataid, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkezned. Regisztráció nélküli vásárlás esetén add meg számlázási és szállítási címed. Ha egyetértesz a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattints a „Megrendelés” gombra.

MILYEN SZÁLLÍTÁSI MÓDOKKAL VEHETEM ÁT A MEGVÁSÁROLT TERMÉKEKET?

  • Házhozszállítás
  • Csomagfelvételi ponton történő áru felvétel


MILYEN FIZETÉSI MÓDOKKAL TUDOM KIFIZETNI A VÁLASZTOTT TERMÉKEKET?

  • előre utalás
  • bankkártyás online fizetés
  • utánvét (+ 450 forint készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetén a küldemény átvételekor)
  • PayPal fizetés (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos PayPal rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy általad kiválasztott átvételi ponton bankkártyával

Fontos tudnod, hogy az online felületen keresztül történő bankkártyás fizetés teljesen biztonságos. Az online fizetés során elfogadott bankkártyák a következők: VISA (Classic és Electron), valamint MASTERCARD (Maestro is, ha CVV2/CVC2 kóddal rendelkezik).


MENNYI IDEIG TART A RENDELÉSEM FELDOLGOZÁSA? 

A rendelések feldolgozása 1 munkanapon belül megtörténik.

HONNAN TUDOM, HOGY SIKERES VOLT A VÁSÁRLÁSOM?

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívd az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.


HOGYAN KAPOM MEG A RENDELÉSEM?

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 
MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

Szállítási díjaink az ország területén egységesek, szállítás díja: bruttó 1450 Ft

Utánvét díja: bruttó 450 Ft

Ingyenes kiszállítás: bruttó 24.450 Ft-tól.

Esetleges szállítási díj akcióinkat az oldal tetején jelezzük, illetve a szákodnál is nyomon követhetőek.

MI TÖRTÉNIK, HA A KÉZBESÍTÉSKOR NEM VAGYOK OTTHON?

Ha az első kézbesítési kísérlet időpontjában nem tartózkodsz otthon, SMS-ben és e-mailben értesítünk a sikertelen kézbesítési kísérletről. Ekkor lehetőséged lesz átirányítani csomagod egy átvételi pontra, vagy új időpontot ütemezni.

 
HOGYAN TUDOM TÖRÖLNI, VAGY MÓDOSÍTANI A MEGRENDELÉSEM?

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására alap esetben írásos formában, e-mailben kerülhet sor, de ha bármilyen módosítást szeretnél, bártan vedd fel velünk a kapcsolatot akár telefonon is, és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.


MI TÖRTÉNIK, HA A TERMÉK, AMIT ÁTVETTEM SÉRÜLT, VAGY HIBÁS?


Kérjük ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, és az áru és a hiba jellegétől függően keresünk megoldást a problémára minden ilyen egyedi esetben.


HOGYAN TUDOM VISSZAKÜLDENI A TERMÉKET, HA NEM VAGYOK ELÉGEDETT?


Kérjük ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, és az áru jellegétől függően keresünk megoldást a problémára minden ilyen egyedi esetben.


NEM AZT A TERMÉKET KÜLDTÉTEK, AMIT RENDELTEM. MI A TEENDŐ?


Kérjük ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, és az áru  jellegétől függően keresünk megoldást a problémára minden ilyen egyedi esetben.


MENNYI IDŐBE TELIK, MIRE VISSZAKAPOM A PÉNZEMET?


A fizetési mód, és a banki reakcióidő határozza meg, hogy mennyi idő telik el a visszatérítésig, 1-5 munkanap alatt az esetek döntő többségében megtörténik a visszatérítés.


MENNYI GARANCIA VAN A TERMÉKEKRE?


Minden termék esetében a termék adatlapján jelezzük, ha a törvényben előírtnál hosszabb garancia vonatkozik az adott termékre.


HOGYAN TUDOM ÉRVÉNYESÍTENI A GARANCIÁT?


Telefonon, vagy email üzenetben jelezd felénk a garancia érvényesítési szándékod, és kollégáink azonnal intézkednek az áru visszaszállításával és a garancia érvényesítésével kapcsolatban.