JadaboFishing

Kik vagyunk és mi az a JADABO?

Volt egy álmunk, hogy létrehozunk egy olyan, a 21. század igényeinek megfelelő modern horgász webshopot, ahol szakértőink, kollégáink és alapítóink felhalmozott tapasztalata és tudása révén egy nemzetközi összehasonlításban is versenyképes portál születik. Gyors, esztétikus, könnyen áttekinthető és könnyen kezelhető oldal.

Az volt a célunk, hogy legyen benne minden, amire szükséged lehet és kapj meg a vásárláshoz minden információt, ami a döntésedhez kell.
Azonnali szakértői segítséget, akár telefonon, illetve a valós véleményünket a termékekről, mellébeszélés nélkül.

Mottónk: velünk többet fogsz! Ezt komolyan is gondoljuk és tudunk segíteni Neked abban, hogy sikeresebb horgásszá válj, hogy elérd az álmaidat ezen a területen! Akár kezdő vagy, akár profi, összeköt minket a fogás öröme, a természet szeretete, a horgászat élménye és szenvedélye.


A JADABO alapító tulajdonosai


Bosánszky Péter Márk – magyar bajnok, világbajnoki ezüst-, többszörös bronzérmes versenyhorgász, két pergető szakági nemzeti válogatott szövetségi kapitánya

„Gyermekkorom óta meghatározó volt számomra a zsákmányszerzési ösztön, szenvedélyem a horgászat, ami számomra a halfogás öröméről szól elsősorban. Ennek megfelelően az innováció, a folyamatos fejlődés, a legmodernebb technológiák használata hajt előre. A horgászat minden szakága érdekel, bármilyen halfajra szívesen horgászom, legyen az sok kicsi, vagy kevés, de termetesebb uszonyos. A JADABO Fishing számomra lehetőség, hogy ha már egyébként is a legtöbb időmben a horgászaton agyalok, a munkaidőmben is ezt tehessem.”

Jakab Szabolcs - a vizek szerelmese, horgászok atyja

„Egész életemben vonzott a vízpart, igazán ott tudok kikapcsolódni. Számomra a horgászat a gyermekeimmel való minőségi időtöltést jelenti. Mindkét fiam elképesztően eltökélt és lelkes horgász, míg én inkább lelkes amatőrként, alkalmanként ragadok botot a kezembe, amit általában a Balaton balinjai bánnak, de csak néhány percig. A JADABO Fishing számomra egy befektetés a gyermekeim jövőjébe.”

Drabos Erik – a fenntartható fejlődés őre, a természetközeliség nagykövete

„A családomban nem volt hagyománya a horgászatnak. Balatonparton töltött gyermekéveim során többször tapasztaltam jelentős halpusztulást, így természetszerető emberként szerettem volna mindig is tenni valamit a vízi ökoszisztéma megőrzése érdekében. A JADABO Fishing számomra lehetőség, hogy a régóta vágyott természetközeli életformához közelebb kerüljek.”