Cikkszám: 34358

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
137 990 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Rögzítse egy magasabb szinten az akciót

Rögzítse a pillanatok szépségét lenyűgöző képminőséggel és páratlan rugalmassággal, még akkor is, amikor a fények már kihúnynak. Az Osmo Action 4 lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy minden másodpercet megörökítsenek, megosszák az élményt, és megadják a hangot.

1/1,3″-os képérzékelő
Engedje szabadjára minden képpont erejét, amikor az Action 4-el rögzít. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm-nek megfelelő pixelméret részletgazdag felvételeket biztosít napkeltétől napnyugtáig és azon túl is.

10 bites D-Log M Color Performance
A 10 bites D-Log M  színmód több mint egymilliárd színt és szélesebb dinamikatartományt biztosít a játékhoz.

4K/120fps
A legjobb mozdulatok megérdemlik a sima lassítást. Ez az oka annak, hogy az Action 4 4K UHD 120 képkocka/másodperc sebességgel rendelkezik, amely egyszerű lehetőséget kínál az idő eltorzítására és az egész élvezetére.

155° ultraszéles szög
Tapasztalja meg az ultraszéles FOV-t, amely közeli perspektívával magával ragadja azt, amit az emberi szem lát.

360º HorizonSteady
A 360º-os HorizonSteady túlmutat az egyszerű akciókamera-stabilizáláson és bármilyen szögben korrigálja a vízszintes dőléseket, függetlenül attól, hogy hány billenés, csavarás vagy fordulat történik.

RockSteady 3.0
Viszlát, instabil felvételek. A RockSteady 3.0 folyadékstabilizálást injektál a POV-felvételekbe, még 4K/120 fps-es felvételkor is.

Élénk Víz alatti felvételek
A DJI Mimo mostantól képes szinkronizálni az Action 4 színhőmérséklet-érzékelőjéből származó vizuális információkat, hogy a hullámok alatt szemrevaló részleteket kapjon.

Mágneses gyorskioldó
Az Action 4 mágneses gyorskioldó kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan változtasson a dolgokon, amikor a pillanat úgy kívánja.

Natív függőleges fényképezés
Menjen függőlegesen könnyedén és rugalmasan. A vízszintes-függőleges védőkerettel másodpercek alatt veszteségmentes függőleges felvételeket készíthet.

Kettős érintőképernyő
A kettős vízfolt-álló érintőképernyők a egy új szintre emelik az akciókamera megfordítását a paraméterek módosításához szelfik, módváltások vagy videólejátszás közben.

Egyéni módok és gyorskapcsoló gomb
Az olyan funkciók, mint a SnapShot, biztosítják, hogy soha ne maradjon le a legnagyobb pillanatokról. Mentse el a gyakran használt beállításokat a C1-C5 parancsikonokba, és menet közben váltson a módok között a Quick Switch gombbal és a hangutasításokkal

18 méterig vízálló
Merüljön el magabiztosan, és élvezze a könnyű kezelést még nedves kézzel is. Az Action 4-et úgy tervezték, hogy akár 18 méteres mélységet is kibírjon tok nélkül.

Ultra hosszú akkumulátor-élettartam és gyorstöltés támogatás
A több mint 2,5 órás használatnak köszönhetően egyetlen ütemről sem marad le. Amikor végre újra kell töltenie, a gyorstöltés gondoskodik. Mindössze 18 perc alatt töltse fel akár 80%-ra. Kapcsolja be, és kezdje újra a munkát.

Alacsony hőmérséklet, nagy teljesítmény
A fagyálló akkumulátor-kialakítás lehetővé teszi kreativitásának kibontakozását, még akkor is, ha a dolgok fagyosak. Élvezze az akár 150 perces felvételt akár -20°C (-4°F) hőmérsékleten is.

Mesterséges intelligencia alapú szelfibot eltávolítás
A továbbfejlesztett InvisiStick funkcióval távolítsa el a szelfibotot a felvételekről a forgatókönyvek szélesebb körében [az észbontó perspektíva érdekében.

GPS alapú Bluetoothos távirányító
Rögzítse a teljes képet a GPS Bluetooth távirányítóval. Rögzítse a videókat és integráljon olyan , mint a sebesség, a gradiens, a gyorsulás és egyebek, olyan videókhoz, amelyek a fantasztikus dolgok minden aspektusát bemutatják.

Emelje fel a hangulatot - Kibővített felvételi lehetőségek
A kristálytiszta hanggal rendelkező dinamikus felvételektől a zökkenőmentes utószerkesztési lehetőségekig az Action 4 a gyors tempójú sportok borotvaélének rögzítésére készült.

Mesterséges intelligencia alapú videószerkesztés
A LightCut alkalmazás automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és felajánlja az ideális felvételi sorrendet, így egyetlen érintéssel kiváló 4K HD videót készíthet. Számos sablon közül választhat, így bármilyen élménygazdag, kifejező tartalmat létrehozhat. A LightCut alkalmazás az Action 4 felhasználási forgatókönyveihez igazodik. Képes automatikusan felismerni a kerékpáros, búvár, szörf- vagy sí-/snowboard-klipeket, és intelligens módon párosítani őket a sportág-specifikus sablonokkal, ezáltal nagyívű klipeket tud létrehozni. Külön sablonok állnak rendelkezésre kempingezéshez, vlogoláshoz, utazáshoz és bulikhoz is.

DJI Osmo Action 4 Standard Combo
DJI Osmo Action 4 Standard Combo
137 990 Ft