Cikkszám: 33006

EcoFlow RIVER 2 EU (River)

Raktáron
szállítás 1-2 munkanap

Szállítási idő

Házhozszállítással 1 munkanap (12.08)
GLS csomagpont 1 munkanap (12.08)
Foxpost automata 1 munkanap (12.08)
Ingyen szállítjuk!
129 900 Ft helyett
104 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Minden idők leggyorsabb töltési sebessége.
A RIVER 2 felülmúlja az iparági szabványos töltési sebességet, és mindössze 60 perc alatt teljesen feltöltődik. Ez 5x gyorsabb, mint a piacon lévő más hordozható töltőállomások, és 38%-kal gyorsabb, mint a korábbi generációk. Töltse fel teljesen a RIVER 2-t, miközben csomagol, így mindig készen áll egy utolsó pillanatban induló utazásra.

LiFePO4 akkumulátor kémia
Biztonságos, akár 10 évig tartó használatra.
A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú LFP-akkumulátorok középpontjában a RIVER 2 sorozat több mint 3000 alkalommal tölthető és üríthető. Ez nagyjából 10 év mindennapi használat mellett1 és 6x hosszabb idő az iparági átlagnál. Az LFP cellákkal a RIVER 2 Series biztonságos, tartós és rendkívül hatékony, még meleg hőmérsékleten is.

Az első TÜVRheinland tanúsítvánnyal rendelkező erőmű.
A RIVER 2 sorozat kiemelkedik a többi közül, mivel a világ első olyan hordozható erőműve, amely elnyerte a TUV Rheinland biztonsági tanúsítványát. A TÜV Rheinland tanúsítás a magas biztonsági szabványoknak köszönhetően garantálja a RIVER 2 biztonságát és megbízhatóságát.

Intelligens akkumulátor védelmi rendszer
A legkorszerűbb akkumulátor-kezelő rendszerünk (BMS) folyamatosan figyeli a RIVER 2 feszültségét, áramát és hőmérsékletét, többféle védelmi szempontot is figyelembe véve, így maximálisan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.2

4 módja a töltésnek

A RIVER 2 sorozat 4 különböző feltöltési módjával minden esetben van lehetőség a feltöltésre. A gyors váltakozó áramú hálózatról az autóban történő töltésig, ha úton van.
- AC töltés
- Autó töltés
- Napelemes töltés
- USB-C töltés

Miért ne hasznosíthatná a megújuló energiát, miközben táborozik vagy kirándulni indul? Csatlakoztasson néhány hordozható napelemet, hogy akár 3 óra alatt teljesen feltöltődjön a hálózaton kívül.

X-Boost Akár 600W
Kis méret. Nagy teljesítmény.
A RIVER 2 legfeljebb 300 W-os váltakozó áramú kimenettel rendelkezik. Turmixgépet vagy asztali számítógépet kell táplálnia? Az X-Boost üzemmóddal akár 600 W-ra is felpörgetheti, hogy a szórakoztató elektronika 99%-át működtesse.

Könnyű, mindössze 3,5 kg
A kompakt, hordozható kialakítással még soha nem volt ilyen egyszerű az utazás-barát áramellátás a hálózatról. Az előző generációnál 30%-kal könnyebb RIVER 2 készen áll arra, hogy energiát szolgáltasson minden szabadtéri kalandhoz, a dokkolástól a tengerparti grillezésig.

<30ms EPS Auto-switch
Ultragyors otthoni tartalék átkapcsolás.
A kevesebb mint 30 ms-os átkapcsolási sebességnek köszönhetően észre sem veszi, hogy a tápellátás leállt. Használja a RIVER 2-t vészhelyzeti tápegységként éjszakai áramkimaradások esetén, hogy a világítástól az akváriumig minden lényeges dolog működjön.

EcoFlow alkalmazás
Vezérlés az Ön keze ügyében.
Használja az EcoFlow alkalmazást a RIVER 2 vezérléséhez és felügyeletéhez, akár távolról is. A töltési szintek megtekintése, a beállítások testreszabása és a töltési sebesség beállítása mindezt kényelmesen a telefonjáról.
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
EcoFlow RIVER 2 EU (River)
104 900 Ft