Cikkszám: 34074

Garmin Fusion Apollo RA770 , érintőkijelzős, 4 zónás, DSP

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
339 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

A világ első érintőképernyős tengeri sztereója az AirPlay® 2 szoftver funkcióval és a beépített Wi-Fi® kapcsolattal, az Apollo RA770 forradalmi technológiájával és innovatív dizájnjával újradefiniálta a kiváló hangzást.

  • Egyedi audioprofilok a hajó minden zónájához a kiváló minőségű hangzás érdekében.
  • A Wi-Fi technológiával történő audiostreamelés kiváló minőségű hangot biztosít gyorsabb adatátviteli sebesség mellett.
  • Tapasztalja meg a zökkenőmentes, kiváló minőségű audio streamelést zenei alkalmazásából az Apple® AirPlay 2 funkciójával.
  • Élvezze a zenei választás szabadságát a PartyBus™-Network technológiával.
  • Ez a 4,3 hüvelykes érintőképernyő lejátszási, szüneteltetési és kihagyási funkciókat tartalmaz az érintőképernyős parancsok használatával.
  • Irányítsa zenéit kompatibilis többfunkciós kijelzőről (MFD), okoseszközről vagy Garmin óráról.


A TRUE-MARINE™ SZABVÁNYOKNAK TERVEZVE ÉS TERVEZVE
A Fusion® True-Marine tervezési filozófiájára épülő Apollo RA770 sztereó IPX6- és IPX7-besorolású vízálló előlappal rendelkezik, és magas szintű védelmet nyújt a sóköd, hőmérséklet, vibráció és UV-sugárzás ellen.

MODERN TERVEZÉS ÉS ESZTÉTIKA
A kormányon egyenletességet biztosító, ragyogóan megtervezett fekete elülső felület zökkenőmentesen beleolvad a fekete üvegpanelek közé, kiegészítve a többi elektronikát és az MFD-ket a rendezett, egységes és elegáns telepítés érdekében.

FÚZIÓS DIGITÁLIS JELFELDOLGOZÁS (DSP)
A technikailag kiváló hallgatási élményt leegyszerűsítve, a Fusion DSP optimalizálja a Fusion rendszerhez továbbított audiojelet, hogy kiváló hangminőséget biztosítson minden hangerőszinten, minden hallgatási környezetben.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ DSP PROFILOK
Néhány kattintással kompatibilis okostelefonján a DSP-profilok beállítása egyszerűvé válik az ingyenes Fusion-Link™ alkalmazással. Egyszerűen beállíthatja az előre konfigurált DSP-profilokat, és élvezheti a füléhez és a környezetéhez szabott kiváló minőségű hanghatást.

AUDIO STREAMELÉS WI-FI-VEL
A tengeri sztereó készülékek terén a világon elsőként élvezheti a Wi-Fi-n keresztüli audio streamelés tisztaságát és prémium minőségét, beleértve az Apple® AirPlay 2 és az univerzális plug-and-play (UPnP) kényelmét .

APOLLO RA770 SRX400-ZAL
A beépített Wi-Fi-vel tervezett Apollo RA770 és a tökéletes társ SRX400 vezetékek nélkül csatlakoztatható – csökkentve a telepítési időt, a költségeket és a bonyolultságot.

OVER-TH-AIR SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
A frissítések mostantól elérhetők kompatibilis okostelefonjáról vagy eszközéről az ingyenes Fusion-Link alkalmazáson keresztül. Az Apollo sorozat intelligensen, egyszerűen és könnyen naprakészen tartható.

SZTEREÓ CSOPORTOSÍTÁS
A csoportosítás lehetővé teszi több Apollo sorozatú sztereó csatlakoztatását ugyanahhoz a hálózathoz, és ugyanazt a hangforrást játssza le az összes sztereó között.

HANGERŐSZABÁLYOZÓ
Görgessen végig a hajón elérhető zónák között, és élvezze a független hangerőszabályozást, vagy válassza az összes hangerőt a sztereó egy csoportjának egyidejű beállításához.

TÁPELLÁTÁSI LEHETŐSÉGEK
Az energiaellátási opciók lehetővé teszik, hogy bármely csatlakoztatott Apollo sorozatú sztereót készenléti módban bekapcsoljon a Fusion PartyBus-Network hálózaton távolról egy másik Apollo sorozatú sztereóról.

OTTHON ZÓNA
Az otthoni zóna az a fizikai zóna a hajó fedélzetén, amelybe a sztereó be van szerelve. Miután beállította a hangot egy másik zónában, a sztereó alapértelmezés szerint az otthoni zónát vezérli, miután egy ideig inaktív.

EGY RÉSZES ÜVEG ÉRINTŐKIJELZŐ
A prémium kategóriás, gyönyörű üveg érintőképernyő. Egyszerűen érintse meg vagy csúsztassa el a képernyőt a sztereó vezérléshez anélkül, hogy megpróbálná megkeresni a megfelelő gombot.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA, HOGY AZT HALLGATHAT, AMIT AKAR
Használja ki a számos rendelkezésre álló forrásopciót, beleértve az AirPlay 2 funkciót, a Bluetooth ® technológiát, az UPnP technológiát , az optikai hangot, a fejlett SiriusXM ® funkciókat, a DAB+ rádiót, az AM/FM rádiót, az AUX és az USB csatlakozásokat.

ELÉRHETŐ FEJLETT SIRIUSXM FUNKCIÓK
A képernyőn megjelenő albumborítókkal együtt a SiriusXM fejlett funkcióinak választéka is elérhető.

Garmin Fusion Apollo RA770 , érintőkijelzős, 4 zónás, DSP
Garmin Fusion Apollo RA770 , érintőkijelzős, 4 zónás, DSP
339 900 Ft