Cikkszám: 33041

Garmin Instinct 2X Solar Tactical coyote

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (07.22)
GLS csomagpont 2 munkanap (07.22)
Foxpost automata 2 munkanap (07.22)
MPL 2 munkanap (07.22)
MPL pont/automata 2 munkanap (07.22)
MPL postapont 2 munkanap (07.22)
Ingyen szállítjuk!
168 040 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Az Instinct 2X Solar népszerű többsportos órasorozat legújabb kiegészítője rendkívüli ellenállással és tartóssággal.
A hagyományos Instinct 2 sorozathoz képest az Instinct 2X Solar modell robusztusabb, 50 mm átmérőjű tokkal, nagyobb, 1,1" -es átlójú napelemes töltést támogató kijelzővel és még sok mással* van felszerelve.

Kivételes felszerelést kínál ultra akkumulátoros üzemidővel a tevékenységek széles skálájához (beleértve az állóképességet is). Az óra robusztus háza szálerősítésű polimer kompozit anyagokból készült, a kijelzőt vegyszerálló Power Glass™ üveg borítja; napelemes töltés támogatásával. A rendkívül tartós felépítés és egyéb paraméterek megfelelnek a MIL-STD-810G katonai szabványoknak az ütésekkel, lángokkal és merüléssel szembeni nagy ellenállás érdekében.

Főbb előnyök és fejlesztések:

A beépített többsávos GNSS vevő pontos és megbízható jelvételt biztosít. Az Instinct 2X Solar óra funkcionális felszereltségét egy integrált, nagy fényerejű LED-es zseblámpa egészíti ki. Fehér és piros fény különböző világítási és villogási módokkal kiegészítve. A pulzusszám variabilitásának monitorozása és elemzése HRV-Status, amelyet rendszeres reggeli jelentések egészítenek ki.

A speciális taktikai modell lehetőséget kínál a pozíciókoordináták kettős megjelenítésére (2 formátum) az optimalizált kijelző háttérvilágításának támogatásával éjjellátó módban. A harcászati felszerelést tovább egészítik ki az ún az óra titkos lopakodó üzemmódja. Aktiválása után a vezeték nélküli kommunikáció, az optikai pulzusmérő deaktiválódik és a kijelző háttérvilágítása is automatikusan beáll. A kill switch funkció lehetővé teszi a teljes felhasználói memória törlését egyetlen megnyomással. Ejtőernyős ugráshoz elérhető a Jumpmaster funkció, amely lehetővé teszi a repülés optimális nyomon követését az ugrás típusának megfelelően.
Garmin Instinct 2X Solar Tactical coyote
Garmin Instinct 2X Solar Tactical coyote
168 040 Ft