Cikkszám: 70111

Mustad Aberdeen Hooks 4 10db/csomag

Mustad Offset, Worm
Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (07.22)
GLS csomagpont 2 munkanap (07.22)
Foxpost automata 2 munkanap (07.22)
MPL 2 munkanap (07.22)
MPL pont/automata 2 munkanap (07.22)
MPL postapont 2 munkanap (07.22)
1 460 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

A Classic Aberdeen horog minden idők kedvence volt a sós és édesvízi horgászok körében. Ez a hosszú szárú horog tökéletes hosszú természetes csalik, például férgek használatához, vagy élő csalikkal.

Ez egy igazi univerzális horog, amellyel bármilyen halat meg lehet fogni. Az „MTL-V1” hegy a hatékonyabb csúcskialakítást egy új élezési eljárással kombinálja a minőség javítása érdekében. Az eredmény egy élesebb, sima új csúcsforma, amelynek behatolási ellenállása 50%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos Classic Hook hegyeké!

A BM modelleken plusz szakáll található a száron. • A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.

Részletes adatok

 • Típus
  Offset, Worm
 • Kiszerelés
  10 db/csomag
 • Méret
  4
 • Változat
  Szakállas
Mustad Aberdeen Hooks 4 10db/csomag
Mustad Aberdeen Hooks 4 10db/csomag
1 460 Ft