Cikkszám: 84449

Nevis Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs

Nevis Pontyozó
Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (07.22)
GLS csomagpont 2 munkanap (07.22)
Foxpost automata 2 munkanap (07.22)
MPL 2 munkanap (07.22)
MPL pont/automata 2 munkanap (07.22)
MPL postapont 2 munkanap (07.22)
890 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

A pontyozás a horgászat egyik legnépszerűbb módja, és a megfelelő felszereléssel és technikával igazán sikeres lehet. A NEVIS márkájú 'Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs' termék kiváló választás a pontyozó horgászat kedvelőinek. Ez a horog a NEVIS minőségi terméke, amely megbízható és hatékony eszköz a pontyozó horgászathoz.

A horog 10-es méretű, ami ideális méret a pontyozáshoz. Az előkötött horogok különösen praktikusak, mert időt takarítanak meg, és lehetővé teszik azonnali horgászatot. A horog előkötött, így nem kell aggódnod azzal kapcsolatban, hogy rosszul kötnéd fel a horogat. Az előkötött horogok használatával könnyedén és gyorsan lehet azonnali horgászatot kezdeni.

Az előkötött pontyozó horogok használata jelentősen megnöveli az esélyeit a sikeres fogásra. A horog olyan anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot, így nem kell aggódnod az esetleges meghibásodások miatt. A horog hegye éles és tartós, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos halak fogni.

Az előkötött pontyozó horogokat a horgászok különféle körülmények között használják, és azok nagyon sok előnnyel rendelkeznek. Az előkötött horogok használatával a horgászok időt takarítanak meg, és lehetővé teszik a gyors és hatékony horgászatot. Az előkötött pontyozó horogok használatával a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horog megbízható és tartós, és lehetővé teszi a sikeres halak fogni.

Az előkötött pontyozó horogok könnyen használhatóak, és a horgászok számára nagyon sok előnnyel járnak. A horog 10-es méretű, így tökéletes méret a pontyozó horgászathoz. Az előkötött horogok használata megbízható és hatékony eszköz a halak fogni. A horog előkötött, így könnyedén és gyorsan lehet azonnali horgászatot kezdeni. A horog anyaga tartós és megbízható, így nincs szükség aggodalomra az esetleges meghibásodások miatt.

Összefoglalva, a NEVIS márkájú 'Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs' termék kiváló választás a pontyozó horgászat kedvelőinek. Ez a horog megbízható és tartós eszköz, amely lehetővé teszi a sikeres halak fogni. Az előkötött horogok használata időt takarít meg, és lehetővé teszi a gyors és hatékony horgászatot. A horog 10-es méretű, így tökéletes méret a pontyozó horgászathoz. Ha szeretnél sikeresen halakat fogni, akkor a NEVIS márkájú 'Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs' termék a legjobb választás.

Részletes adatok

 • Típus
  Pontyozó
 • Kiszerelés
  10 db/csomag
 • Méret
  10
 • Változat
  Előkötött
Nevis Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs
Nevis Előkötött pontyozó horog 10-es 10db/cs
890 Ft