Cikkszám: 33558

Garmin Fusion 7,7" XS-F77CWB fehér/fekete

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (06.18)
GLS csomagpont 2 munkanap (06.18)
Foxpost automata 2 munkanap (06.18)
MPL 2 munkanap (06.18)
MPL pont/automata 2 munkanap (06.18)
MPL postapont 2 munkanap (06.18)
Ingyen szállítjuk!
80 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Élvezze a nagy teljesítményű akusztikát, a fokozott környezetvédelmet, és a többszínű RGB LED-világítást a Fusion XS sorozatú hangszóróival.

  • Tapasztalja meg a többszínű RGB LED világítást, hogy feldobja a csónakázás élményét.
  • A fröccsöntött polipropilén kúp tiszta, tiszta hangvisszaadást biztosít.
  • Az alumínium dóm magassugárzó egyenletes felső frekvenciaválaszt és megnövelt hatékonyságot biztosít.
  • A valós teljesítmény növelésével a hangtekercs kiváló minőségű hangélményt biztosít.
  • A hangszórók 4, 6,5 és 7,7 hüvelykes kivitelben kaphatók klasszikus és sport stílusú rácsokkal.

A TRUE-MARINE™ SZABVÁNYOKNAK TERVEZVE ÉS TERVEZVE

A Fusion True-Marine tervezési filozófiájára épülő XS sorozatú hangszórók IP65-ös besorolással rendelkeznek a por és víz behatolása elleni védelem érdekében, és a tesztelés során magas szintű védelmet nyújtanak a sópára, hőmérséklet, vibráció és UV-sugárzás ellen.

AZ ISO12216 ELŐÍRÁSNAK MEGFELELŐEN TERVEZVE
A nyomás és a víz behatolása tekintetében nemzetközi szabványok szerint tesztelt XS sorozatú hangszórókat a legmagasabb minőségi és robusztussági szabványok szerint tervezték és gyártották.

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS AKUSZTIKAI TECHNIKA
Az XS sorozatú hangszórók kiváló minőségű anyagokat és tengerre jellemző tervezési elemeket tartalmaznak. Ez nemcsak megnövelt esztétikájukat közvetíti, hanem azt is, hogy képesek nagy teljesítményű hangot reprodukálni a vízen.

FRÖCCSÖNTÖTT POLIPROPILÉN KÚP
Az áttetsző kúp használatával egységes többszínű megvilágítás épül be a rendszerbe. Ezenkívül javítja a hangszóró robusztusságát, lehetővé téve a tiszta, tiszta hangvisszaadást.

ALUMÍNIUM DÓM MAGASSUGÁRZÓ
Az alumínium dóm magassugárzó egyenletes felső frekvenciaválaszt és megnövelt hatékonyságot biztosít, ami kristálytiszta zenevisszaadást biztosít.

FÜGGŐ HANGTEKERCS
A túlnyúló kialakítás csökkenti a torzítást, valamint növeli a teljesítményt és a hatékonyságot, hogy valóban kiváló minőségű hangélményt nyújtson.

TELJESEN ZÁRT KERESZTŐ ALKATRÉSZEK
A teljesen lezárt crossover alkatrészek fokozott védelmet nyújtanak a zord tengeri környezettel szemben. Ez javított frekvenciaátvitelt biztosít a keresztezési ponton a részletes hangspektrum, és az akusztikus teljesítmény új szintjéhez.

NYITOTT KOSÁROS KIALAKÍTÁS
Az optimalizált nyitott hátú kialakítás megnövelt teljesítménykezelést és sokoldalú rögzítési lehetőségeket tesz lehetővé csökkentett beépítési mélységgel.

TÖBBSZÍNŰ RGB LED VILÁGÍTÁS
A sport stílusú XS sorozatú hangszórók fényes és egyenletes LED-megvilágítást biztosítanak a színek széles skálájában, lehetővé téve a hangulathoz illő színek kiválasztását, a hangszín beállítását vagy a zenék kiegészítését, hogy fokozza az audio-szórakoztatás élményét.

AZ RGB VILÁGÍTÁS VEZÉRLÉSE
Az opcionális (külön megvásárolható) MS-RGBRC vezeték nélküli távirányítóval szabályozhatja a színeket (statikus vagy dinamikus), a fényerőt, a fénymódot és a sebességet.

SPORTSTYLE HANGSZÓRÓK RGB LED VILÁGÍTÁSSAL
Az RGB LED világítású XS sorozatú sport stílusú hangszórók 6,5 hüvelykes és 7,7 hüvelykes méretben, cserélhető sportfehér/sportszürke rácsokkal és többszínű megvilágítási lehetőséggel rendelkeznek.

SPORTSÍLUSÚ HANGSZÓRÓK
Az XS sorozat sportszerű hangszórói 6,5 hüvelykes és 7,7 hüvelykes méretben kaphatók, cserélhető sportfehér/sportszürke ráccsal.

KLASSZIKUS STÍLUSÚ HANGSZÓRÓK
Az XS sorozat klasszikus stílusú hangszórói 4 hüvelykes, 6,5 hüvelykes és 7,7 hüvelykes méretben kaphatók, cserélhető klasszikus fehér/klasszikus fekete rácsokkal az időtlen, elegáns megjelenés érdekében, hogy beleolvadjon hajója esztétikájába.

Garmin Fusion 7,7" XS-F77CWB fehér/fekete
Garmin Fusion 7,7" XS-F77CWB fehér/fekete
80 900 Ft