Cikkszám: 40471

Garmin inReach Messenger

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
127 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

AZ OTTHON KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD
Ha a járt úttól távol kalandozol, ez a kicsi, gumírozott műholdas kommunikátor túllép a mobiltelefon hálózatok határain, így mindig kétirányú szöveges kommunikációt biztosít a barátaiddal, családoddal.

  • Mobilhálózat lefedettség nélkül is tarthatod a kapcsolatot azokkal, akik fontosak.
  • Csatlakoztasd inReach műholdas kommunikátorodat a Garmin Messenger™ alkalmazáshoz arra alkalmas okostelefonodon, hogy műholdon vagy mobilhálózaton keresztül küldhess üzeneteket.
  • Segítségre van szükséged? Küldj egy interaktív SOS riasztást a koordinációs központunkban.
  • Amikor biztosra kell menned, az eszköz kijelzőjén megbizonyosodhatsz róla, hogy az üzeneted el lett küldve.
  • Használj előre megírt üzeneteket, hogy utazásod alatt könnyen bejelentkezhess.
  • Kalandozz tovább akár 28 napnyi akkumulátoros üzemidővel két töltés között.


KÉTIRÁNYÚ ÜZENETKÜLDÉS
Válts írásos üzeneteket szeretteiddel a Garmin Messenger alkalmazáson keresztül arra alkalmas okostelefonodon, műholdas vagy mobil kapcsolat során.

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLÓDÁS
Az optimalizált inReach üzenetküldés az okostelefon mobilhálózatát használja, ha az elérhető. Ha nem, átvált a 100% lefedettségű Iridium® műholdas hálózatra.

CSOPORTOS ÜZENETKÜLDÉS
A Garmin Messenger alkalmazással az inReach kapcsolat csoportos üzenetküldést és elosztást biztosít, ezáltal kalandjaid során családoddal és ismerőseiddel is kommunikálhatsz egyszerre.

INTERAKTÍV SOS RIASZTÁSOK
Vészhelyzet esetén interaktív SOS riasztást adhatsz le a IERCC felé, ahol egész héten, minden órában reagál a személyzet a koordinációs központban.

OSZD MEG HELYZETEDET
Oszd meg otthonmaradt szeretteiddel aktuális pozíciódat a MapShare oldalon vagy üzenetbe ágyazott koordinátáidat.

RUGALMAS MŰHOLDAS ELŐFIZETÉS
Az inReach Messenger műholdas kommunikátor használatához, az Iridium hálózathoz való kapcsolódáshoz aktív műholdas előfizetés szükséges. Választhatsz éves csomag és rugalmas havi előfizetés között.

KOMPAKT, ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS
Ne hagyd, hogy az apró méret átverjen! Az inReach Messenger műholdas kommunikátor kemény, ellenálló, ütődésálló és IPX7 szabvány szerint vízálló.

BIZTONSÁGI TÖLTÉS
Egy tartalék töltőre van szükséged arra az esetre, ha a telefonod lemerülne? Csak kapcsold össze az inReach Messengert és a telefonod, így annyi áramot tudsz neki adni, hogy szöveges üzeneteket tudj küldeni és fogadni az inReach Messengerrel.

EXTRA HOSSZÚ ÜZEMIDŐ
A belső, újratölthető lítium ion akkumulátor akár 28 napig képes működtetni 10 perces követési sűrűséggel az inReach Messenger készüléket, így több időt tölthetsz azzal, amit szeretsz két töltés között.

SZINKRONIZÁLD A KAPCSOLATAIDAT
A Garmin Messenger alkalmazást szinkronizálhatod arra alkalmas okostelefonoddal, így annak névjegyzékét is könnyedén eléred a kapcsolattartáskor.

BEÉPÍTETT KIJELZŐ
Az inReach Messenger műholdas kommunikátor felsőkategóriás MIP kijelzőjén láthatod az elküldött üzenetek visszaigazolását és azonnal elolvashatod a válaszokat a készüléken.

BEJELENTKEZÉSI ÜZENETEK
Jelentkezz be előre megírt üzenetekkel közvetlenül a készülékről, melyek nem számítanak bele a díjcsomagod előre meghatározott üzenetszámába.

MÁS GARMIN KÉSZÜLÉKEK
Vezéreld távolról arra alkalmas Garmin kézi készülékeddel, hajós navigációddal, repülős eszközöddel vagy más okoskészülékeddel az inReach Messenger műholdas kommunikátorodat üzenetek küldésére és fogadására, valamint az interaktív SOS riasztás elküldésére.

INREACH IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉSI SZOLGÁLTATÁS
Fogadj részletes időjárási értesítéseket az inReach Messenger műholdas kommunikátorodon vagy a párosított kompatibilis készülékeden. Aktuális helyzetedre vagy akár az eltárolt útpontok vagy úticélok környékét is lekérheted.

TRACBACK ÚTVONALAK
A TracBack funkcióval visszavezet a kiindulóhelyedre azon az úton, amin jöttél. Közvetlenül a készülékeden.

Garmin inReach Messenger
Garmin inReach Messenger
127 900 Ft