Cikkszám: 40557

Garmin Fusion Erősítő 8 csatornás Signature sorozat 2000W

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
360 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

TAPASZTALJA MEG A ZENE EREJÉT
A tengeri környezetre tervezett Signature sorozatú tengeri erősítők az elérhető leglenyűgözőbb környezetvédelemmel rendelkeznek – Signature teljesítményt nyújtanak a vízen.

  • A D osztályú erősítő nagyobb hatékonyságot és nagyobb kimenetet biztosít.
  • Csatornánként legfeljebb két hangszórót csatlakoztasson 2 ohmon, vagy hídoljon át két csatornát 4 ohmon a nagyobb teljesítmény érdekében.
  • A konform bevonatú PCB-k extra védelmet nyújtanak a tengeri elemekkel szemben.
  • A merev alumíniumötvözetből készült öntött hűtőborda a nagyobb hőelvezetés érdekében.
  • Az erősítők monoblokkos, 4 csatornás, 5 csatornás, 6 csatornás és 8 csatornás konfigurációkban kaphatók.
  • A legutóbbi szezonra tervezett erősítők 3 éves támogatott garanciával rendelkeznek.

A TRUE-MARINE ™ SZABVÁNYOKNAK TERVEZVE ÉS TERVEZVE
A Fusion True-Marine tervezési filozófiájára épülő Signature sorozatú erősítőket a sóköd, hőmérséklet, vibráció és UV-sugárzás elleni magas szintű védelemre tesztelték.

D OSZTÁLYÚ ERŐSÍTŐTECHNOLÓGIA
A rendkívül hatékony D-osztályú kialakítás alacsonyabb akkumulátor-fogyasztást és nagyobb kimenetet biztosít, mint az AB osztályú erősítők. Ez megnövelt teljesítményt biztosít a csatlakoztatott hangsugárzóknak/mélynyomóknak a hangteljesítmény teljesen új szintjéhez.

KIVÁLÓ RENDSZERTELJESÍTMÉNY
A Signature sorozatú erősítők beépített változtatható basszuskiemelést, szubszonikus szűrőt és változtatható alu/magas áteresztő szűrőket tartalmaznak a kiváló teljesítmény és a fokozott rendszervédelem érdekében.

TENGERI KÉSZ TERVEZÉS KONFORMÁLIS BEVONATOS PCB-VEL
Az erősítők élettartamának meghosszabbítása érdekében a Signature sorozatú erősítőket konform bevonatú PCB-kkel tervezték, hogy extra védelmet nyújtsanak a tengeri elemekkel szemben.

MEREV ALUMÍNIUM ÖTVÖZETSÉGŰ HŐBELDA
A megnövelt hatékonyság érdekében a merev alumíniumötvözet hűtőbordát egyedi fröccsöntött alvázra öntötték. A lamellák elrendezését precízen számítják ki, hogy növeljék a hűtőborda felületét és javítsák a hőelvezetést.

ROZSDAMENTES ACÉL TÜKÖR FELÜLET
A polírozott rozsdamentes acél vezérlőpanel burkolata elrejti és segít megvédeni az összes kábelcsatlakozást és beállítási vezérlőt, miközben tetszetős felületet biztosít bármilyen telepítéshez.

2250 W-OS MONOBLOKK ERŐSÍTŐ
A Signature Series 2250 wattos monoblokk erősítőt kifejezetten mélynyomó táplálására tervezték. Az erősítő 1 ohmos impedanciára konfigurálható az extra teljesítmény érdekében.

1400 W-OS 4 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
A Signature Series 1400 wattos 4 csatornás erősítő maximum négy pár hangszórót, vagy két pár hangszórót és egy mélynyomót képes táplálni.

1600 W-OS 5 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
A Signature Series 1600 wattos 5 csatornás erősítő legfeljebb négy pár hangszórót és egy mélynyomót képes táplálni.

1500 W-OS 6 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
A Signature Series 1500 wattos 6 csatornás erősítő maximum hat pár hangszórót, vagy négy pár hangszórót és egy mélynyomót képes táplálni.

2000 W-OS 8 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
A Signature Series 2000 wattos 8 csatornás erősítő maximum nyolc pár hangszórót, vagy négy pár hangszórót és két mélynyomót képes táplálni.

24-VOLT 6 CHANNEL AMPLIFIER
A 24 voltos elektromos rendszerrel működő hajókhoz tervezett Signature Series 24 voltos 6 csatornás erősítő maximum hat pár hangszórót, vagy négy pár hangszórót és egy mélynyomót képes táplálni.

Garmin Fusion Erősítő 8 csatornás Signature sorozat 2000W
Garmin Fusion Erősítő 8 csatornás Signature sorozat 2000W
360 900 Ft