Cikkszám: 51864

Garmin OnDeck Hub

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
379 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

LEGYEN SZINTE BÁRHOL
Kövesse nyomon, figyelje és vezérelje tetszőleges számú kapcsolót az OnDeck ™ rendszerrel, egy teljesen integrált távoli csatlakozási megoldással.

  • Nyitva maradt ajtó? Folyik a hajófenék? A nyugalmat szöveges figyelmeztetések és frissítések biztosítják.
  • Új funkciók, ugyanaz az alkalmazás. Az ActiveCaptain ® kapcsolatot tart a hajóval.
  • Az always-on OnDeck kapcsolatnak köszönhetően szinte bárhonnan tarthatja a kapcsolatot.
  • Szenvedélye védelme érdekében tervet kell készíteni. Ehhez előfizetésre van szükség.


NYOMONKÖVETÉS
Legyen Ön az első, aki megtudja, hogy működésbe lépett-e egy biztonsági érzékelő, vagy ha a hajóját elmozdították. A belső GPS-érzékelő 15 vagy 30 percenként frissül – az áramellátás állapotától függően –, és szöveges figyelmeztetést küld, ha a hajó elhagyja a geokerített területet.

MONITOR
Frissítéseket kaphat hajója akkumulátorának állapotáról, fenékvíz-aktivitásáról, part menti teljesítményéről, hőmérséklet-változásairól és egyebekről. Riasztási értesítések beállítására van lehetőség az ActiveCaptain alkalmazásban.

ELLENŐRZÉS
Vegye át a parancsnokságot a hajója felett. Távolról vezérelhet akár öt relékapcsolót közvetlenül az OnDeck Hubról és az ActiveCaptain alkalmazásról a kritikus fedélzeti rendszerekhez, beleértve az akkumulátortöltőket, jégkészítőket és egyebeket. Tetszőleges számú kapcsolót is vezérelhet az NMEA 2000 pillanatnyi vagy reteszelő kapcsoló támogatásával az EmpirBus digitális kapcsolón vagy más harmadik féltől származó interfészeken keresztül.

ACTIVECAPTAIN ALKALMAZÁS
Töltse le az ActiveCaptain alkalmazást kompatibilis okostelefonjára a hajó kezeléséhez. Itt állíthat be riasztási értesítéseket, átveheti az irányítást hajója felett, és még sok minden mást.

ADATOTTÁROLÁS
Biztonságosan gyűjtse a hajóadatokat az OnDeck Hubbal, és tárolja azokat a felhőben akár 30 napig.

ALWAYS-ON KAPCSOLAT
A hub globális 3G/4G lefedettséget használ.

TARTALÉK AKKUMULÁTOR
A belső tartalék akkumulátor akár 48 órán keresztül is hozzáférést biztosít az OnDeck Hubhoz, miután a csónak akkumulátora lemerült vagy az áramellátás megszakadt.

ELŐFIZETÉS
A hajóval való kapcsolattartáshoz előfizetési csomagra van szükség. Választhat éves, vagy havi előfizetési csomag között.

TELJES INTEGRÁCIÓ
Az OnDeck rendszer zökkenőmentesen kiegészíti jelenlegi tengeri elektronikáját (MFD a Garmin Marine Networkön keresztül, motorok, NMEA 2000 ® hálózati érzékelők).

Garmin OnDeck Hub
Garmin OnDeck Hub
379 900 Ft