Cikkszám: 33408

Garmin Panoptix LiveScope LVS12 System

A termék jelenleg nincs raktáron
239 900 Ft
Készletértesítő

Értesítünk ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek add meg az email címed.

Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Az egyszerű menüvezérelt nézetváltás lehetővé teszi, hogy egyik nézetről a másikra váltson anélkül, hogy szükség lenne a jelátalakító kézi beállítására. Mindkét nézetet egymás mellett is megjelenítheti a kijelzőn. Az elülső nézetben a Panoptix LiveScope 30 fokos nézete látható a szerkezetről, és a halak úszásáról valós időben, akár 60 m-re a hajótól. A lenti nézetben a Panoptix LiveScope 30 fokos nézete látható a szerkezetről, és a halak úszásáról valós időben, akár 60 m mélyen a hajó alatt. Használja függőleges horgászathoz és jiggezéshez. Az LVS12 jelátalakítót a hagyományos és a ClearVü szonár kiegészítő forrásaként is használhatja.

  • 30 fokos előre látóképessége van, a hajó előtt úszó halak és egyéb struktúrák láthatóak valós időben.
  • A hajó alatt 30 fokos szögben, valós időben mutatja a struktúrákat, és az úszó halakat.
  • Nem igényel egyéb jeladót, és fekete dobozt.
  • Nagyon hasznos tud lenni vertikális horgászatnál, mert a hajónak nem kell haladnia a hagyományos szonárokkal ellentétben, hanem helyben állva, vagy lehorgonyozva látható a vertikálisan, illetve egyéb módon mozgatott csali, továbbá a hajó alatt elúszó halak is.
  • A 12 tűs Panoptix LiveScope LVS12 jelátalakító gazdaságos lehetőséget kínál valós idejű szkenner szonár hozzáadásához a GPSMAP ® 8400xsv sorozatú térképplotter/szonár kombinációhoz anélkül, hogy feketedoboz-rendszerre lenne szüksége. A jelátalakító trolling motort és kereszttartót tartalmaz.