Csali, Etetőanyag (4149)

Végre egy sport ahol csalni ér! Mára a csali és az etetőanyag az igazán sikeres horgászat egyik elengedhetetlen kelléke, ezért számtalan íz, szín és forma kombinációja létezik ezekből, mi is széles kínálatot tartunk a webshopban. Több előre összeállított remek recept közül rendelhetsz, hogy a következő pecázás során biztos legyen a kapás! Nézz körül és válogass a sokféle csaliból és etetőanyagból, biztos lehetsz benne, hogy amit mi kínálunk neked az nem csak beetetés.

Csalik és etetőanyagok horgászathoz

Az etetőanyagok kétségkívül elengedhetetlenek a sikeres horgászathoz. Ha fontos számodra a zsákmányszerzés, nagyban növelheted az esélyeid, ha etetőanyagot is alkalmazol.A választás során mindig abból kell kiindulni, hogy milyen fajta halra horgászunk. Amennyiben ez megvan, mindig ügyelj rá, hogy a bekeverés tökéletes legyen, amihez érdemes törőszitát használni. A jó etetőanyaggal bátran megtölthető az etetőkosár, odacsábíthatjuk vele a halakat a horog közelébe.

A gyakorlott horgászok azzal is tisztában vannak, hogy egy hajszálelőkén a horogra tűzött csali meglebegtetése, vagy akár csak kikönnyítése bőven elegendő a fogósság növeléséhez. Ez minden csalira igaz. A cél az, hogy az etetőanyag a csali közelébe vonzza a halakat, a csali pedig olyan legyen, amire a hal szívesen rákap, és így a megfelelően megválasztott horgászfelszereléssel már könnyen a szákba terelheted.

A csalik, etetőanyagok típusai

A csali és etetőanyag kínálatunk igen széles, legyen szó klasszikus etetőanyagokról, method keverékről, pelletről, waftersről, bojliról, szemes takarmányról, magmixekről, mesterséges csalikról, vagy folyékony aromákról. A paletta hatalmas, így nem lehet gond megtalálni nálunk azt a típust, amelyik az adott horgászathoz passzol!