Szett, Komplett felszerelés (95)

Horgászatra indulsz? Tapasztalatunk szerint igen nagy segítséget jelent, ha nem egyesével kell beszerezni az ehhez szükséges eszközöket. A horgász szetteknek és a komplett felszereléseknek megrendelésével egyben kapod meg a pecázáshoz elengedhetetlen eszközöket és kiegészítőket. Legyen szó feeder, bojlis, pergető vagy egyéb horgász szettről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet. Válogass kedvedre a komplett felszereléseink között!

Milyen szettek és komplett felszerelések kaphatók?

Horgászathoz elérhető komplett szetteket elsősorban a horgászattal még csak most ismerkedők rövidebb tapasztalattal rendelkezők vagy kezdő horgászok számára állítottuk össze. A feeder szettek azoknak készültek, akik az egyik legdinamikusabban fejlődő horgászmódszert szeretnék kipróbálni. Összegyűjtöttük a békés halak A megfogásához elengedhetetlen kellékeket, így segítjük azokat, akik feeder horgászatra indulnak. Ezek az összeállítások tartalmaznak többek között botot, orsót, táskát, zsinórt és bevetésre kész végszerelékeket is.

A bojlis, illetve a pergető szettek szintén hasonló elven működnek, az ezekben található eszközöket az adott horgászmódszerhez igazítottuk. Nincsen más dolgod, mint kiválasztani a számodra szimpatikus komplett felszerelést és már indulhatsz is a vízpartra!

A legfontosabb eszközök horgászat során

A horgászathoz mindenképpen kelleni fog egy minőségi horgászbot, egy hozzá tartozó orsó, a megfelelő méretű zsinór, valamint ólom, merítőháló, illetve csali. Több olyan szettet találsz nálunk, amelyek mindezeket tartalmazzák.