Cikkszám: 26182

Kamasaki Super Cat Harcsázó Szett

Raktáron
szállítás 1-2 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 1 munkanap (06.17)
GLS csomagpont 1 munkanap (06.17)
Foxpost automata 1 munkanap (06.17)
MPL 1 munkanap (06.17)
MPL pont/automata 1 munkanap (06.17)
MPL postapont 1 munkanap (06.17)
23 990 Ft helyett
21 500 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

Kamasaki Super Cat harcsázó szett

A Super Cat egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot.

A teljes széria rövidebb változatai tökéletesek a csónakos harcsázáshoz, a hosszabb tagjaival pedig partról is sikeresen felvehető a verseny, akár a legnagyobb harcsák ellen is. A botok ereje kiváló alternatívává teszi őket akár felszíni harcsázó szerelékekhez is.

A botok igazán ellenálló, magas teherbírású kompozit anyagból készültek, kiegészülve egy, a kapásokat tökéletesen jelző üvegspiccel.

Utóbbi funkcionalitás révén, ezen a botok tökéletesek kuttyogatáshoz is.

A hazai körülményekhez viszonyítva, tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével, csavaros orsótartója is támogatja ebben, mely a nagyobb méretű harcsázó orsókat is stabilan tartja.

Akár kezdő harcsásoknak vagy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező botot keresőknek is kitűnő alternatíva.

A bothoz jár egy, a szériával megegyzező nevet kapott, Super Cat orsó is!

Áttétele 4,1:1, mely a kategóriára általánosan jellemző számot takarja, ami azt jelenti, hogy a rotor 4x fordul körbe a tengely körül egy tekerés alatt. Ez optimális a nagyobb súlyokkal, illetve halakkal történő horgászatkor.

Masszív, robosztus és kellően erős grafit ház, egy egyszerű, de kellően magabiztos belső szerkezettel, nem túlbonyolított, megbízható szerkezet. (Tengely 6 mm vastag acél!) A stabil és kellő erőkifejtés garantálhatóságát pedig egy masszív fa fogantyú támogatja.

Funkcionalitását egy praktikusan behajtható hajtókar is növeli, melyet a gomb benyomásával 1 pillanat alatt ki, illetve be lehet hajtani, ez szállításkor igazán előnyös elem.

Plusz, jár a szetthez egy 300 m-es tekercs Wizard Cat Mono sötétzöld zsinór is! Sötét színe minden környezethez jól illeszkedik, így akár folyó vagy állóvízen is sikeresen alkalmazható.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki Super Cat 3m-es harcsázó bot 100-300 g
- Kamasaki Super Cat 8000 orsó
- 300 méter Wizard Cat Mono zsinór



  • Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.


TartalomKamasaki Super Cat bot + orsó + Wizard Cat Mono zsinór
Kamasaki Super Cat Harcsázó Szett
Kamasaki Super Cat Harcsázó Szett
21 500 Ft