Cikkszám: 40573

Garmin Fusion 6.5" FM-F65RB síkba beépíthető, fekete

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
80 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

TISZTA HANG, TISZTA ESZTÉTIKA – MINDEN OSZTÁLYRA
A Fusion FM sorozatú hangszórókat úgy tervezték, hogy minőségi akusztikát biztosítsanak a hajónak, és letisztult és minimalista esztétikával illeszkedjenek a modern hajótervezési trendekhez.

  • Innovatív süllyesztett kivitel az elegáns és minimalista megjelenésért.
  • Alacsony profilú, szinte lapos beépítés, mindössze 3/32” (2,5 mm) rögzítési profillal.
  • Az alumínium dóm magassugárzó egyenletes felső frekvenciaválaszt és megnövelt hatékonyságot biztosít.
  • A valós teljesítmény növelésével a hangtekercs kiváló minőségű hangélményt biztosít.
  • A hangsugárzók 6,5” és 7,7” kivitelben kaphatók kerek vagy négyzet alakú kivitelben.
  • A legutóbbi szezonra tervezett hangszórókra 3 év garancia vonatkozik.


A TRUE-MARINE ™ SZABVÁNYOKNAK TERVEZVE ÉS TERVEZVE
A Fusion True-Marine tervezési filozófiájára épülő FM sorozatú hangszórók IP65-ös besorolással rendelkeznek a por és víz behatolása elleni védelem érdekében, és a tesztelés során magas szintű védelmet nyújtanak a sópára, hőmérséklet, vibráció és UV-sugárzás ellen.

AZ ISO12216 ELŐÍRÁSNAK MEGFELELŐEN TERVEZVE
A nyomás és a víz behatolása tekintetében nemzetközi szabványok szerint tesztelt FM sorozatú hangszórókat kiváló minőségre, robusztusságra tervezték és gyártották.

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS AKUSZTIKAI TECHNIKA
Az FM sorozatú hangszórók kiváló minőségű anyagokat és tengerre jellemző tervezési elemeket tartalmaznak. Ez nem csak a megnövelt esztétikát biztosítja, hanem azt is, hogy kiváló minőségű hangot reprodukálnak a vízen.

FRÖCCSÖNTÖTT POLIPROPILÉN KÚP
A vízálló IMPP kúp használatával a hangszóró robusztusabb, ami tiszta hangvisszaadást tesz lehetővé.

ALUMÍNIUM DÓM MAGASSUGÁRZÓ
Az alumínium dóm magassugárzó egyenletes felső frekvenciaválaszt és megnövelt hatékonyságot biztosít, ami kristálytiszta zenevisszaadást biztosít.

FÜGGŐ HANGTEKERCS
A túlnyúló kialakítás csökkenti a torzítást, valamint növeli a teljesítményt és a hatékonyságot, hogy valóban kiváló minőségű hangélményt nyújtson.

TELJESEN ZÁRT CROSSOVER ALKATRÉSZEK
A teljesen lezárt crossover alkatrészek fokozott védelmet nyújtanak a zord tengeri környezettel szemben. Ez jobb frekvenciaválaszt biztosít a keresztezési ponton, és részletes hangspektrumot biztosít az akusztikus teljesítmény új szintjéhez.

NYITOTT KOSÁROS ÉPÍTÉS
Az optimalizált, nyitott hátsó kialakítás kiterjesztett teljesítménykezelést és sokoldalú rögzítési lehetőségeket tesz lehetővé.

INNOVATÍV TERVEZÉS
Az FM sorozatú hangszórókat úgy tervezték, hogy süllyesztve szerelhetők legyenek, és a rögzítőprofil 2,5 mm-nél nem vastagabb, így látványos, majdnem lapos felületet biztosítanak. A karcsú és minimalista esztétika lehetővé teszi, hogy az FM sorozatú hangszórók zökkenőmentesen illeszkedjenek a hajóhoz.

EGYSZERŰ RÖGZÍTÉS
Az FM sorozatú hangszórók intelligens rögzítési rendszerrel rendelkeznek. Egyszerűen helyezze be a hangszórót a kivágásba, húzza meg a csavarokat, és a hangsugárzó lábai a panelhez fognak feszülni, így a helyén marad anélkül, hogy csavarlyukat kellene kialakítania a hajóban.

KEREK FEHÉR SZÍNŰ HANGSZÓRÓK
Az FM sorozatú kerek fehér hangszórók 6,5” és 7,7” méretben kaphatók, klasszikus fehér rácsokkal az elegáns, időtlen megjelenés érdekében.

KEREK FEKETE SZÍNŰ HANGSZÓRÓK
Az FM sorozat kerek fekete hangszórói 6,5” és 7,7” méretben kaphatók, klasszikus fekete rácsokkal a zökkenőmentes, időtlen megjelenés érdekében.

SZÖGLETES, FEHÉR SZÍNŰ HANGSZÓRÓK
Az FM sorozatú négyzet alakú fehér hangszórók 6,5” és 7,7” méretben kaphatók, klasszikus fehér rácsokkal az elegáns, modern megjelenés érdekében.

SZÖGLETES FEKETE SZÍNŰ HANGSZÓRÓK
Az FM sorozatú négyzet alakú fekete hangszórók 6,5” és 7,7” méretben kaphatók, klasszikus fekete rácsokkal a zökkenőmentes, modern megjelenés érdekében.

Garmin Fusion 6.5" FM-F65RB síkba beépíthető, fekete
Garmin Fusion 6.5" FM-F65RB síkba beépíthető, fekete
80 900 Ft