Cikkszám: 48852

Garmin Fusion Távirányító Ethernet vezetékes, 2,7" kijelzős

Külső raktáron
szállítás 1-4 nap

Szállítási idő

Házhozszállítással 2 munkanap (03.05)
GLS csomagpont 2 munkanap (03.05)
Foxpost automata 2 munkanap (03.05)
Ingyen szállítjuk!
135 900 Ft
Support

Szakértő szolgálat

Kérdésed van? Bence válaszol!

Telefonon segít neked a számodra legmegfelelőbb felszerelést vagy kiegészítő kiválasztani. Szakértő támogatás munkanapokon 9-17 óráig!

Termékleírás

AZ AUDIO INNOVÁCIÓ ÖSSZESSÉGE ÚJRAGONDOLVA
A karcsú, kompakt és könnyen telepíthető, új Apollo ERX400 vezetékes távirányító lehetővé teszi, hogy intuitív és integrált hangvezérlést adjon a hajó fedélzetén lévő bármely zónához.

  • Élvezze a színes albumborítót és a metaadatokat az aktuális zeneszám információinak megjelenítéséhez.
  • Az intuitív felhasználói élmény zökkenőmentes navigációt és vezérlést tesz lehetővé teljes hajója Apollo sorozatú sztereó hálózatán.
  • A kompakt kialakítás és a rendkívül sekély, mindössze 49 mm-es beépítési mélység növeli a beépítési lehetőségeket, és a sokoldalúságot.
  • Élvezze az egyszerű telepítést, és csatlakoztathatóságot az egyetlen Apollo ERX400 hálózati/tápkábellel.
  • Telepítse hagyományos lapos felülettel, vagy integrálja a kormányba a prémium lapos felülettel. Opcionális felületre szerelhető kiegészítő távtartó is elérhető (külön megvásárolható).


A TRUE-MARINE™ SZABVÁNYOKNAK TERVEZVE ÉS TERVEZVE
A Fusion True-Marine tervezési filozófiájára épülő Apollo ERX400 távirányító IPX6 és IPX7 besorolású vízálló, és a tesztelés során magas szintű védelmet nyújt a sópára, hőmérséklet, vibráció és UV ellen.

MODERN TERVEZÉS ÉS ESZTÉTIKA
Az Apollo ERX400 egy 2,7 ​​hüvelykes, optikailag kötött, színes LCD-t tartalmaz, amely egy fekete üveg előlapba van integrálva. Ez lehetővé teszi, hogy a távirányító zökkenőmentesen beleolvadjon hajója esztétikájába, a prémium és elegáns telepítés érdekében.

HÁLÓZAT
Csatlakoztassa Apollo ERX400 vezetékes távirányítóját egy Apollo sorozatú sztereó hálózathoz Ethernet kapcsolaton keresztül. Az Apollo ERX400 egy 8 méteres szabadalmaztatott Ethernet-kábelt (010-12922-00 cikkszámú) tartalmaz.

OVER-TH-AIR SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
A frissítések mostantól elérhetők kompatibilis okostelefonjáról, vagy eszközéről az ingyenes Fusion-Link™ alkalmazáson keresztül. Az Apollo sorozat intelligensen egyszerű, és könnyen naprakész.

SZTEREÓ CSOPORTOSÍTÁS
A csoportosítás lehetővé teszi több Apollo sorozatú sztereó csatlakoztatását ugyanahhoz a hálózathoz, és ugyanazt a hangforrást játssza le az összes sztereó között szinkronban.

HANGERŐSZABÁLYOZÓ
Görgessen végig a hajón elérhető zónák között, és élvezze a független hangerőszabályozást, vagy válassza az összes hangerőt a csatlakoztatott sztereó egy csoportjának egyidejű beállításához.

TÁPELLÁTÁSI LEHETŐSÉGEK
Az energiaellátási opciók lehetővé teszik, hogy bármely csatlakoztatott Apollo sorozatú sztereót készenléti módban bekapcsoljon a PartyBus™-Network hálózaton távolról egy másik Apollo sorozatú sztereóról.

OTTHON ZÓNA
Az otthoni zóna az a fizikai zóna a hajó fedélzetén, amelybe a sztereó be van szerelve. Miután beállította a hangot egy másik zónában, a sztereó alapértelmezés szerint az otthoni zónát vezérli, miután egy ideig inaktív.

Garmin Fusion Távirányító Ethernet vezetékes, 2,7" kijelzős
Garmin Fusion Távirányító Ethernet vezetékes, 2,7" kijelzős
135 900 Ft