Bottartó, rod pod (771)

A fáról vágott ágas a múlt, ne bántsd a növényeket, vásárolj praktikus, tartós bottartót, hiszen ez biztosítja majd, hogy a féltve őrzött felszerelésed ne a porba, sárba kelljen letenni, és kéznél legyen ha kapás van, azonnal tudj rá reagálni. Rod poddal biztonságosan helyezhető el akár több horgászbot is, és az elektromos kapásjelzőket, swingereket is erre a legkényelmesebb felszerelni. A bottartó vagy Rod pod vásárlása során fontos szempont, hogy miből készül, hogy az masszív, állítható valamint stabil legyen. Ez garantálja a felhőtlen pecázást. Vásárolj nálunk bottartót, és biztosan hosszú ideig biztonságos támaszod lesz.

Mi az a Rod pod?

A Rod pod egy speciális bottartó amit elsősorban a bojlis horgászat során érdemes használni, de jó szolgálatot tehet akár feederezés, vagy hagyományos fenekezés során is. Mivel minden vízterületen más a terep, így van, ahol stégen, néhol parton, egyes helyeken  pedig csak csónakkal tudunk halat fogni. Mivel a kihívás sokféle lehet, így a stabil állítható és többfunkciós Rod pod nagy segítséget jelent a horgászat során, hogy bármilyen vízen, bármilyen körülmények között biztonságosan, és kényelmesen tarthassuk a felszerelt, és bevetett készségeinket.

 

A bottartók fő célja, hogy a horgászbotot biztonságosan el tudjuk helyezni a talajon, lehetőleg az adott körülményekhez igazítva. További fő funkciója, hogy a kelléken praktikusan rögzíthetőek a swingerek, illetve a kapásjelzők egyaránt. Ezen kívül, a Rod por állíthatósági is fontos szempont, hiszen a körülményekhez igazodva, tudjuk a botokat magasra, állítani, hogy elkerüljük például a sodrás, vagy az uszadékok negatív hatását, de akár egész a víz közelébe, vagy a víz alá is állíthatjuk a botok spicceit, hogy a asínórsűllyesztést megkönnyítve lekerüljük például azt, hogy a csónakok összeszedjék a felszerelésünket.

A bottartó Rod pod fajtái:

Ennek a horgászati kiegészítőnek több típusa is van, amelyek nagy részét a webáruházunkban is megvásárolhatod. Ide tartozik többek között a bottartó fej és nyéltartó, a leszúrható bottartók,  a csalizó bottartó, a leszúró, illetve a hagyományos Rod pod és a több részes bottartó egyaránt. Utóbbi remek megoldás, ha egyszerre több bottal kívánunk halat fogni vagy csapatban, társasággal mennénk horgászni. Ezeken ugyanis kényelmesen elfér akár 2-4, de akár több horgászbot is.